O2c

Hva er en monografi

Teknisk sett

Teknisk sett er en monografi et enkelt dokument som etablerer seg som en komplett tekst. Det kan enten eksistere som en tilsiktet erklæringen av forfatteren involvert eller som en definitiv handling av en leser eller kritiker basert på grunnlag av forskning og analyse. Det er ofte forbundet med verk som tar sikte på å bringe detaljerte utlegninger av svært avanserte temaer innen vitenskap og teknikk som vanlige lærebøker ikke fullt ut kan imøtekomme.

Generelt er en monografi bygget for å stå alene

Generelt er en monografi bygget for å stå alene. I motsetning til grunnleggende serielle publikasjoner som aviser, tidsskrifter og magasiner en monografi er ferdig som ett volum eller i noen tilfeller et sett antall bind. Det bor på svært tett informasjon som gjør det mindre populært med folk som ikke er viktige elementer i den aktuelle feltet. Det er vanskelig involvert i å anskaffe en kopi av en monografi siden publisering skjer normalt bare én gang med redusert mengde opplag.

Hva er en monografi. Generelt er en monografi bygget for å stå alene.
Hva er en monografi. Generelt er en monografi bygget for å stå alene.

En betydelig mengde samlinger ligger ved forskningsinstitusjoner som biblioteker og universiteter avdelinger. Universitets-baserte monografier er grunnlagt på temaer som fanger interessen til intellektuelle og akademikere.

En monografi er en viktig ingrediens nødvendig å koke opp høy hensyn innenfor et fagmiljø. Det er et akademisk enveis billett til tenure i et etablert universitet. Han må være i stand til å komme opp med akseptable vitenskapelige avhandlinger i hele hans yrkesliv. Dette er en forsikring om at han er i takt med kravene i den akademiske institusjonen om konstant forskning og validering av publiserte skrifter.

Hvert trinn av måten forfatteren gjennomgår raffinement i sitt felt tilsvarende. Enda viktigere, får han mye nødvendig autoritet på sin valgte emne. Hans harde arbeid baner vei for riktig adressering av problemer involvert gi ham muligheten til å stemple sin klasse på samfunnet via bidrag til teknologiske fremskritt.

En monografi kan være skrevet av en enkelt person

En monografi kan være skrevet av en enkelt person. Det kan være sluttproduktet av samarbeidet mellom to individer som deler en felles interesse. Likevel bør forfatteren være klar over den gylne regelen. En monografi skal skrives med svært originale materialer som kan tjene et formål for mennesker i en bestemt krets av kompetanse.

En monografi kan være skrevet av en enkelt person. Når det kommer til FDA (food and drug administration) diskusjon.
En monografi kan være skrevet av en enkelt person. Når det kommer til FDA (food and drug administration) diskusjon.

Monografier er mye brukt i systematisk biologi. De regnes som omfattende behandlinger av en takson. De kan sees i revisjon av alle kjente arter i en gruppe. Videre er de som er involvert i tilsetning av ferskt funnet arter og i samlingen og syntese av informasjon rundt de morfologiske variasjoner, geografisk fordeling og økologiske foreninger innen grupper. Robert Morison er Plantarum Umbelliferarum distributio Nova er kjent som den første noensinne monografi om anlegget taxon som fokuserte på Apiaceaea.

Når det kommer til FDA (Food and Drug Administration) diskusjon

Når det kommer til FDA (Food and Drug Administration) snakke, er monografi representasjon av publiserte standarder benyttes for å regulere og overvåke bruken av visse stoffer. Et godt eksempel er hvordan over disk legemidler er monographed så trygg og affektive. I tillegg blir slike OTC produkter ikke oppført som en del av en løpende trial og gjennomgang av FDA.

Monografier kan komme i forskjellige pakker. Enten de er vitenskapelige tidsskrifter eller bestille varianter de tjener som konstant og ubønnhørlig påminnelser om menneskets plettfritt ønske om å finne årsaken og bruke kunnskap for spredning av sine arter.