O2c

Finn militære lønnssatser

Trenger du å finne militære lønnssatser

Har du behov for å finne militære lønnssatser? Vel, denne artikkelen vil hjelpe deg å lære hvor du finner de lønnssatser og vil også hjelpe deg å tolke selve diagrammet. Dette diagrammet har en tendens til å endre nesten - om ikke hver - år som lønnssatser er justert av regjeringen.

Finn militære lønnssatser. Trenger du å finne militære lønnssatser.
Finn militære lønnssatser. Trenger du å finne militære lønnssatser.

Først må du få hendene på en up-to-date lønn diagram. Det er lett å finne en på nettet, men du kan også plukke opp på en rekrutterer kontor. Hvis du går til rekruttereren kontor, husk at de vil prøve å presse deg til å bli med. Med mindre du ønsker å sitte gjennom salg tonehøyde, er det sannsynligvis best å bruke internett. En god lønn diagram kan bli funnet på navycs.com og det er i en lett-å-lese formatet.

Nå som du har funnet en militær lønn diagram, må du finne de ulike priser og til hvem de gjelder.

Den ene som navycs.com gis er allerede brutt ned i fire separate kategorier som er trykt militære versjoner:

  • Vervet, som er aktuelt hvis du er vervet eller har tenkt å bli med som en vervet person.
  • Offiser, for de som allerede er offiserer og de ​​i eller tenker på å bli ROTC (Reserve befalsskole) og lurer på hva de ville tjene i militæret.
  • Vervet Reserve og Guard Drill, for de vervede reservister som arbeider med drill - på en helg i måneden, to uker i året med trening. Denne kategorien er nyttig for dem i eller vurderer å bli den Reserve eller National Guard.
  • Officer Reserve og Guard Military Drill, for offiserene som også gjør sitt drill tid. Denne kategorien gjelder for dem som er offiserer i de Reserves eller National Guard.

Finn militære lønnssatser.
Finn militære lønnssatser.

Hvert diagram er brutt ned i et rutenett som kan være skremmende i begynnelsen. Når du vet hvordan du ser på disse listene, selv om de egentlig er ganske enkel.

I venstre kolonne kan du finne lønnstrinn - den høyeste er på toppen og diagrammet går ned i rang når du leser nedover siden. Langs den øverste raden vil du se års tjeneste, hver rad under viser tilsvarende lønn for hver rang.

Det er viktig å huske på at hver gren har ulike variabler som faktor i lønn, inkludert: Hazard Pay, Sea Pay, og andre. Siden disse anses vanlig lønn de er vanligvis beskattes. Imidlertid er "kvoter" som din Cost of livsopphold (dette varierer etter rang, ekteskapelig status og postnummer) og bostøtte vanligvis ikke beskattes.