O2c

Få arbeid i konstruksjonen administrasjonen feltet

Bygge-og anleggsnæringen er en god område å jobbe i, hvis du er lidenskapelig om bygninger og byggebransjen. Du kan enten bli ingeniør, arkitekt eller en feltarbeider. Hvis du liker ingen av disse, men fortsatt ønsker å være i byggebransjen, kan du velge å være en konstruksjon administrator.

Byggingen administrator overvåker hovedsak fremdriften og kvaliteten på arbeidet som blir gjort på et byggeprosjekt. Han eller hun gjør også at prosjektet går inn under bestemmelsene i kontrakten, spesielt når det gjelder tidslinjen eller budsjettet. Konstruksjonen administrator er også ansvarlig for å holde styr på eller håndtere dokumenter og registre knyttet til prosjektet, inkludert fakturaer, arbeid fullmakter, estimater og orden endringer.

Få arbeid i konstruksjonen administrasjonen feltet. Hvis du har bestemt deg for å bli en konstruksjon administrator.
Få arbeid i konstruksjonen administrasjonen feltet. Hvis du har bestemt deg for å bli en konstruksjon administrator.

Det er et par måter som du kan bli en konstruksjon administrator. Den første er å få high school diplom og arbeid som bygningsarbeider. Når du får nok erfaring, kan du søke som en konstruksjon administrator på en stedet kontor. Hvis du ønsker å gå videre opp i stigen, ta noen kurs i ingeniørfag og arkitektur.

Den andre måten å gå om å bli en konstruksjon administrator er å få bachelorgrad i arkitektur, konstruksjon, engineering, eller ledelse. Dette vil tillate deg å bli kvalifisert for bygging administrasjon innlegg for store prosjekter, fordi dette har mye mer komplekse oppgaver og ansvar. Noen selskaper krever også kunnskap i dataassistert design og prosjektledelse.

Hvis du har bestemt deg for å bli en konstruksjon administrator

Hvis du har bestemt deg for å bli en konstruksjon administrator, er det første du må gjøre for å fastslå om du har de rette kvalifikasjonene. Bortsett fra den utdanning som er nevnt ovenfor, må du også myke ferdigheter for å kunne utføre jobben din. Disse inkluderer gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner, ledelse evne, og folk ferdigheter. Bortsett fra at du må være klar til å forfølge videre studier og sertifisering for å øke din troverdighet og bane vei for avansement i feltet.

Hvis du har disse evnene

Hvis du har disse evnene, så kan du gå rundt å søke til bedrifter. Du kan enten jobbe for et selskap som spesialiserer seg på byggeledelse, eller du kan velge å bli ansatt direkte på prosjektbasis av entreprenører. Noen arkitektfirmaer også leie bygging administratorer så se opp for sine stillingsannonser.

Hvis du har disse evnene.
Hvis du har disse evnene.

Bruk jobb søkemotorer for å lete etter ledige stillinger for bygging administratorer. Populære jobb søkemotorer er Indeed.com, Monster, Juju, Career Builder, og Bare Innleid. Det finnes også spesialiserte jobb søkemotorer for byggebransjen som du kan bruke for en mer tilpasset jobbsøking. Disse inkluderer iHireConstruction og BuildFind. Sørg for at du skriver en effektiv søknad og CV når du søker om disse jobbene. Fremheve dine ferdigheter og styrker og forklare hvorfor du er beste personen for jobben.

Den amerikanske Bureau of Labor Statistics prosjekter som etterspørselen etter bygging ledere vil øke med 16 prosent i 2006-16 tiåret. Dra nytte av denne sunne Employment Outlook og forberede seg på en godt betalt karriere i byggebransjen administrasjonen nå.