O2c

Dragon Naturally Speaking programvare for medisinsk diktering

Siste operativsystemer i dag har kommet sammen med stemmegjenkjenning programvare. Ved hjelp av denne kan du enkelt kommandere datamaskinen din gjennom å snakke. Men som hva mange brukere har opplevd, disse programmene er ikke nøyaktig, i motsetning til Dragon Dictate.

Drage Dikter

Dragon naturally speaking programvare for medisinsk diktering. Den britiske medisinske utgaven av dragen pro og dragon naturally speaking medisinsk.
Dragon naturally speaking programvare for medisinsk diktering. Den britiske medisinske utgaven av dragen pro og dragon naturally speaking medisinsk.

Drage Dikter, eller formelt kjent som Dragon Naturally Speaking programvare, er en stemme gjenkjennelse programvare som brukes for å gjøre datamaskinen forstå dine kommandoer gjennom å snakke. Drage programvare er allerede en standard i enkelte selskaper. Selv hjem og universiteter er allerede å få inn dragen profesjonell diktering programvare mani. Og nå mener den medisinske sektoren at Dragon programvare kan hjelpe dem med bedre og raskere medisinsk diktering. Vel, ble deres tro ikke bortkastet med etableringen av følgende Drage programvare:

  1. Den britiske medisinske utgaven av dragen pro og Dragon Naturally Speaking medisinsk. Dette er kanskje den mest kjente drage programvare spesielt opprettet for medisinsk diktering. Forvente at denne programvaren til å være spesielt opprettet for sykehus, leger og medisinsk personell. Hva er inkludert i det britiske Medical Edition of Dragon Pro er NaturallySpeaking Professional og en spesialist medisinsk leksikon skrevet i britisk engelsk. Produsenten av dette produktet har også tilpasset leksikon fra radiologi, allmennmedisin, og muntlig og maxillofacial kirurgi. Også, anbefaler produsenten opplæring på stedet før disse to produktene brukes.
  2. Dragon Naturally Speaking medisinsk. Her kan du nyte en pakke med forskjellige vokabularer med denne programvaren som for gastroenterologi, pediatri, onkologi, mental helse, beredskap, ortopedisk, patologi, nevrologi, Obstetrikk og gynekologi, familie praksis, generell medisinsk, kirurgi, kardiologi, og radiologi.
  3. UK patologi utgaven av dragen pro. Dette produktet er spesielt opprettet for patologi avdelinger. Dette inkluderer allerede Dragon Naturally Speaking Professional, on-site opplæring i hvordan du bruker produktet, og patologi programvare.

Annet enn disse programmene tilbyr Drage også andre produkter som helt sikkert vil være nyttig for medisinsk diktering.

Det kan være lurt å vurdere å få et trådløst hodesett mikrofon. Drage tilbyr sine Plantronic USB trådløse hodetelefoner mikrofon. Dette produktet ble laget for forretningsfolk, og dermed er dens utseende rent og glatt. Det har også en fantastisk taletid på opp til ni timer, pluss en rask oppladbart batteri.

Dragon naturally speaking medisinsk. UK patologi utgaven av dragen pro.
Dragon naturally speaking medisinsk. UK patologi utgaven av dragen pro.

Annet tilbehør verdt å kjøpe er en digital diktafon. Du kan bruke denne til å fange viktige møter, notater og seminarer uten å skrive notater. Du kan også redigere opptakene dine her som setter lyd, overskrive, slette og låse talefiler.

Avbryte mikrofonen er en annen må-ha i din drage medisinsk diktering listen. Dette er en enveis mikrofon som fjerner støy fra omgivelsene slik at taleopptak kan være mer gjenkjennelig.

Med Dragon Naturally Speaking programvare for medisinsk diktering sammen med de ovennevnte tilbehør, vil diktat sikkert være enkelt og nyttig. Forestill deg å være fri fra å skrive medisinske poster eller ansette en medisinsk transcriptionist å gjøre jobben for deg. Selv om dette kan i utgangspunktet koste mye penger, er bekvemmelighet og kvalitet arbeid som Dragon Programvaren gir deg nok til å si at programmet er verdt bekostning.